Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Många rekommenderar Academys utbildningar

Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Under läsåret som gått har AcadeMedia Academy erbjudit 340 utbildningstillfällen. Det är en ökning sedan tidigare år.

– Det har varit ett händelserikt år på Academy. Totalt har cirka 3 500 personer gått någon av våra utbildningar. Extra roligt är det att vår GDPR-utbildning blev en sådan fullträff. Fler än hälften av våra medarbetare har genomfört utbildningen och över 1000 personer utanför koncernen har gått den, vilket är väldigt positivt, säger Annette Lilliestierna, utbildningschef AcadeMedia Academy.

Utbildningarna har varit väldigt uppskattade och 94 % uppger att de skulle rekommendera utbildningen som de gått till en kollega.

– Det är fantastiskt att så många varit nöjda! Nu håller vi på att förbereda höstens utbildningar för fullt, så att så mycket som möjligt är klart inför terminsstart. Vi ser fram emot en intensiv höst där vi kommer att erbjuda många olika utbildningar. Håll utkik på utbildningswebben och på vår Facebook-sida AcadeMedia Academy där vi lägger information om våra utbildningar och program, säger Annette.