Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Betydelsen av att förstå hjärnan för att kunna organisera framgångsrik undervisning och utbildning

Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Den 13 september välkomnar AcadeMedia dig till TeachMeet – ett tillfälle för yrkesverksamma inom gymnasieskolan att lyssna på aktuell forskning och nätverka med varandra. Första tillfället har fokus på hjärnan och du har möjlighet att höra Kristina Bähr, skolöverläkare på AcadeMedias gymnasieskolor och grundare Hjärnpodden, och Pia Rehn Bergander, Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM).

Under sammankomsten finns det tillfälle att dela med sig av praktiska exempel och arbeten från sina verksamheter. Vi belyser aktuell forskning och nytt material. Under workshopen kommer det finnas möjlighet att boka in processtöd från SPSM för vidare arbete på era skolor.

Målgrupp: Förstelärare, skolledare, ämneslagsledare, elevhälsa
Tid: Kl. 16-18 den 13 september
Plats: Vercity, Nacka Forum, Forumvägen 14, Nacka
Antal platser: 30
Anmälan: Senast den 7 september till: jessica.svedlund@academedia.se, vänligen uppge eventuella allergier