Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

AcadeMedia för alla

Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Nu lanseras webbkursen ”AcadeMedia för alla”. Den ger en inblick i hur det är att arbeta i AcadeMedia. Kursen vänder sig i första hand till dig som är nyanställd. Men även till dig som arbetat inom AcadeMedia ett tag och vill uppdatera dina kunskaper om företaget, eller bara är nyfiken på vad det innebär att arbeta hos oss.

– Vi vill visa våra medarbetare vilka enorma möjligheter det finns inom AcadeMedia. Som nyanställd blir du en del av ett arbetslag med över 17 000 kompetenta medarbetare som var och en arbetar för att varje barn, elev och vuxendeltagare ska nå sin fulla potential, säger Marcus Strömberg, VD för AcadeMedia.

– Jag skulle önska att både nya och befintliga medarbetare genomför kursen. Den ger dig en ökad förståelse för AcadeMedia som koncern. Vi ger exempel på hur vår storlek skapar trygghet för dig som medarbetare. Men också hur vårt kvalitetsarbete stärker dig i din vardag och hur du kan utvecklas i din yrkesroll, säger Lisa Oldmark, HR-direktör.

Medarbetare berättar

I webbkursen träffar du bland annat Gustav Söderholm som är studie- och yrkesvägledare för yrkesutbildningar på Movant.

– AcadeMedias storlek gör att jag skapat mig en väldigt bra plattform för att kunna växa och utvecklas i min yrkesroll. Jag har till exempel fått möjlighet att träffa studie- och yrkesvägledare från hela landet på gemensamma konferenser.

I kursen kan du ta del av AcadeMedias vision och företagets utveckling. I dagsläget har AcadeMedia omkring 30 unika varumärken inom förskola, skola och vuxenutbildning.

– Förtroendet från våra elever, deltagare och vårdnadshavare ger oss unika möjligheter att skapa värde och göra skillnad, säger Marcus Strömberg.

Klicka här för att komma till webbkursen. Den tar 15 minuter att genomföra.

Tre snabba om AcadeMedia

  • AcadeMedia bildades 1996, men vår äldsta verksamhet Hermods startade redan 1898.
  • AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag och har verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland.
  • Varje år utbildar vi omkring 180 000 barn, elever och deltagare i våra verksamheter.

#AcadeMedia #AcadeMedia Academy #Gustav Söderholm #Lisa Oldmark #Marcus Strömberg