Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Coronavirus - information

Med anledning av spridningen av coronaviruset har vi samlat AcadeMedias riktlinjer och övrig information på vår webb.
Informationen uppdateras kontinuerligt.

Läs mer om AcadeMedias riktlinjer här

Nominera till Talangprogrammet

Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Nu kan chefer nominera medarbetare till Talangprogrammet för blivande ledare. Programmet riktar sig till medarbetare som har visat ett intresse och drivkraft för ledarskap och som bedöms ha god potential att bli chefer. 

AcadeMedia Academy anordnar ledarutvecklingsprogram som både bidrar till ledares personliga och professionella utveckling, och samtidigt främjar AcadeMedias interna ledarförsörjning. Talangprogrammet för blivande ledare har utvecklats för att motivera och förbereda medarbetare inför deras första ledaruppdrag. 

Läs mer om programmet och nominera här

Sista dag för ansökan är 11 mars.