Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Trivselregler på AFK

Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Flyttkartonger

För att vår gemensamma miljö och våra kontorslokaler ska bli trivsamma och trevliga behöver vi packa upp våra kartonger som nu står i respektive rum och på skrivborden. Alla på AFK har fått en dag tilldelad för arbete på kontoret och även om du väljer att fortsätta arbeta på distans på heltid vill vi ändå att du kommer in och packar upp dina saker eller ber om hjälp av en kollega.

Fika och måltider

Det finns ett pentry med kaffemaskin och tekokare på varje våningsplan. På plan 1 och 2 finns stora kylskåp där ni kan förvara er lunch (utan plastpåse pga hygienskäl) som sedan tas med upp på plan 5. På plan 4 finns endast ett litet kylskåp som är avsett för mjölk, egna lunchlådor kan förvaras (utan plastpåse) i kylskåp på plan 5. På plan 5 finns även mjölk, smör, ost och bröd som alla har tillgång till. Fika kommer serveras som vanligt på plan 0 varje förmiddag.

Lunchtider på plan 5

Våra gemensamma ytor bjuder in till samtal och möte i vardagen, precis som vi vill ha det. Under lunchtid är det dock inte en plats för möten utan är avsedda för lunch mellan 11.30-13.00.

Under hösten har respektive våningsplan olika lunchtider för att förhindra trängsel i köket. Ska du äta lunch på plan 5 gäller följande tider:

Plan 1 11.30-12.00

Plan 2 12.00-12.30

Plan 4 12.30-13.00

Behöver du äta lunch vid annan tidpunkt går det bra att göra det på plan 0.

Uteplatser

Vi har nu två fina uteplatser på plan 5 där ni kan äta lunch eller bara ta en paus i solen. Det är inte tillåtet att röka på våra altaner, det finns skyltar uppsatta och vi hoppas att detta kommer respekteras. Glöm inte heller att stänga altandörren om du är sist så att dessa inte står öppna nattetid.

Parkeringsplatser

Under våren och sommaren har vi haft markeringar på våra parkeringsplatser så att alla har kunnat nyttja dem när de varit inne på kontoret. Från och med 1/9 när vi delvis öppnar upp kontoret igen kommer det inte längre gå att nyttja parkeringsplatserna utan endast de som har en plats kan stå i vårt garage.

Personliga skåp

Tilldelning av personligt skåp kommer att ske av Navet under de närmaste veckorna.

Torkskåp

På varje våning finns det ett torkskåp i anslutning till en dusch. Torkskåpen är avsedda för att hänga upp kläder och handdukar, detta för att värna vår gemensamma arbetsmiljö. Svettiga och blöta kläder och handdukar kommer inte få hänga/ligga kvar i allmänna utrymmen utan kommer plockas bort och läggas i en påse som återfinns i Navet.

 

Innehållsansvarig

Uppdaterad