Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

Hår och makeup

Denna sida är en del av AcadeMedias medarbetarwebb

På ett flertal av våra skolor bedriver vi hantverksprogram med inriktning Stylist, Frisör och Hudvård och Spa.

Inom dessa program har vi anslutit oss till ett antal olika ramavtalsleverantörer. Tanken är att vi hos ett så få antal leverantörer som möjligt skall ha möjlighet att köpa ett så stort antal olika sorters produkter och varumärken som möjligt i olika prisklasser.

Fördelen är att vi köper större kvantiteter hos så få olika leverantörer som möjligt, detta möjliggör bättre priser, inga eller lägre fraktkostnader, bättre service, bättre villkor samt att vi lär känna leverantören och de lär känna oss och våra behov.

En annan fördel är att programmen på de olika orterna går enligt en gemensam linje, att vi använder någorlunda likvärdiga och likadana produkter samt att motarbeta att alltför exklusiva produkter köps in till skolorna. Tanken är att våra elever skall lära sig att arbeta med produkter som de även efter avslutade studier kommer ha råd att arbeta med.

Makeup

Makeupstudion .FÄRG

Makeup & penslar
För att lägga beställningar på makeup eller penslar – skapa ett konto på www.fargcollection.se och maila sedan till angelicablixt@fargcollection.se och be om att få bli konverterad till skolkund. Så fort konverteringen är gjord kommer du att kunna se dina priser med rabatten direkt avdragen.

Läromedel
FÄRGs systerföretag Makeupstudion Education har under 22 års tid utbildat makeupartister till högsta nivå. Nu kan du köpa prenumerationer till dig och dina elever på FÄRGs onlineportal www.fargcollege.se – maila angelicablixt@fargcollection.se för priser och tecknande av prenumeration.

Kontaktperson:
Angelica Blixt, telefon: 070 150 62 00, mail: angelicablixt@fargcollection.se

Läroportalen har ersatt läroboken.
Läroboken och mer därtill finns på läroportalen och uppdateras löpande för att kunna ge bästa möjliga utbildningsmaterial. Man betalar för ett antal licenser på årsbasis enligt prisstegen:

Kostnader exklusive moms
Lärare + elever till ett antal av 25 st och uppåt: 199:-/st och år
Lärare + elever till ett antal av 10 st – 24 st: 299:-/st och år
Lärare + elever till ett antal av 5 st – 9 st: 399:-/st och år
Minsta antal licenser: 5 st

FÄRG har tagit fram ett diplomeringsunderlag för de gymnasieskolor som önskar diplomera enligt branschstandard och därmed få möjlighet att sätta FÄRGs logga på diplomet. Underlaget uppvisas gärna men IRL. Pris för användande av diplomeringsunderlag, eventuell specialanpassning offereras samt tillgång till diplom offereras.

Kontaktperson hår och makeup AcadeMedia

Inköpsavdelningen

Innehållsansvarig

Uppdaterad